Acht van Chaam en Rabobank ondertekenen sponsorcontract

30 juni 2022
CHAAM – Op maandag 27 juni vond de ondertekening plaats van het sponsorcontract van Rabobank De Zuidelijke Baronie voor de Acht van Chaam 2022. De 82ste editie van Nederlands oudste internationale wielerwedstrijd gaat op woensdag 27 juli van start. Bij de ondertekening was namens de Rabobank Corné de Vooght aanwezig, directeur coöperatieve Rabobank De Zuidelijke Baronie. Vanuit het Comité Acht van Chaam waren er voorzitter Ad Koijen, penningmeester Jos van den Broeck en Lisette de Jong-Stabel.
Samenwerking
“Het Comité Acht van Chaam prijst zich gelukkig met trouwe sponsoren zoals Rabobank De Zuidelijke Baronie en rekent op een verdere langjarige voortzetting van dit sponsorschap”, zeggen De Jong, Koijen en Van den Broeck. Binnen de ABG-gemeenten van het werkgebied van Rabobank De Zuidelijke Baronie is de Acht van Chaam het belangrijkste sponsorevenement en bij uitstek geschikt om relaties uit te nodigen.
Cruciale rol
Uit het contract: “De Rabobank en Stichting Acht van Chaam zijn ervan overtuigd dat verenigingen in sport en cultuur en in dit geval specifiek Stichting Acht van Chaam een cruciale rol speelt in de lokale leefomgeving. Middels deze sponsorovereenkomst streven Rabobank en Stichting Acht van Chaam na om Stichting Acht van Chaam deze cruciale rol nu en in de toekomst te laten blijven vervullen.”
Foto: Ondertekening van het sponsorcontract: v.l.n.r. Ad Koijen, Lisette de Jong-Stabel, Jos van den Broeck en Corné de Vooght