Vrienden

Word vriend van de Acht van Chaam!

De Acht van Chaam is Nederlands oudste wielerwedstrijd en een monument binnen de vaderlandse wielerwereld. De allereerste Acht ging al in 1933 van start. Tot op de dag van vandaag bestaat de Acht nog steeds. Daar mogen we trots op zijn!

Door lid te worden van de “Vrienden van de Acht van Chaam” draagt u de 8 van Chaam een warm hart toe met de steun van 30 euro per jaar.

Inmiddels zijn we al met bijna 300 vrienden, hier wilt u toch ook bij horen?

 

Vriend voordelen

De “Vrienden van de Acht van Chaam” worden middels een digitale nieuwsbrief, op de hoogte gebracht van alle nieuwtjes rond de Acht van Chaam, over de gecontracteerde renners, entertainment, akties enz.

Daarnaast maken de Vrienden elk jaar kans op het winnen van:

  • een foto-opname met de winnaar van de Acht
  • VIP-kaarten
  • Tourrit in een volgwagen tijdens de Acht
  • Boek 75x Acht van Chaam

Ook krijgen Vrienden exclusief toegang tot de jaarlijkse Meet & Greet tijdens de Acht van Chaam met bekende renners van nu en vroeger!

Word ook vriend van de Acht!

Mocht onderstaand contactformulier overhoopt niet werken, mail dan uw NAW gegevens naar vrienden@8vanchaam.nl onder vermelding van “Vriend worden” en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Comite van aanbeveling

Het Comité van Aanbeveling van de Vrienden van de Acht van Chaam bestaat uit: Dries van Agt, oud-minister-president; Hanja Maij-Weggen, Oud-Commissaris van de Koningin in Noord-Brabant; Jo de Roo, oud-prof en 3-voudig winnaar van de Acht van Chaam; Rini Wagtmans, oud-prof en 2-voudig winnaar van de Acht van Chaam; Cees Maas, microfonist KNWU; Servais Knaven, 2-voudig winnaar van de Acht van Chaam; Johan van der Velde, oud-prof en winnaar van de Acht van Chaam.

Adviesraad

De adviesraad bestaat uit 7 personen. De raad denkt actief mee over de strategie en activiteiten van de Vrienden. Ze adviseert het bestuur over het jaarplan en de activiteiten.

De adviesraad bestaat uit: Theo van der Westerlaken, Jos van den Broeck, Lisette de Jong-Stabel, Berry van Oers, Mart Verhees, Kees van Gils, Eric van den Enden.

Over de Vrienden

De Vrienden van de Acht van Chaam zijn opgericht op 29 april 2004 door Frank Adams, Piet Nootenboom en Berry van Oers.

De stichting heeft tot doel het ondersteunen van het wieler­evenement de Acht van Chaam, alsmede het verhogen van de betrokken­heid hierbij.

Bestuur en stichting
Vrienden van de Acht is een onafhankelijke stichting met een Bestuur, een Advies­raad en een Comité van Aan­beveling.

Voorzitter: Kees Michielsen
Penningmeester: Frank Adams
Secretaris: Jurgen Wildhagen
Bestuursleden: Stan La Haye

Contact met de Vrienden

Secretariaat Vrienden van de Acht

Wolfsdonk 39
4861 BA Chaam

Email: vrienden@8vanchaam.nl