Sponsoring

Informatie VIP-locatie

De VIP parkeerplaats is aan de Kerkdreef en zal duidelijk middels borden bewegwijzerd worden. Bij betreding van de VIP-ruimte scannen wij uw VIP-ticket en ontvangt u een polsbandje dat u vrije toegang geeft tot deze ruimte. Wij heten u vanaf 15.30 welkom met diverse drankjes; vanaf 17.00 uur worden gerechtjes geserveerd. Ter afsluiting kunt u genieten van het dessert.

Het Raadhuisplein wordt ieder jaar ingericht als trefpunt van sponsoren en genodigden, waarbij “hospitality” een belangrijk onderdeel vormt.

Het wedstrijdprogramma is als volgt:

09.30 uur Nieuwelingen jongens

10.45 uur Nieuwelingen meisjes en junior vrouwen

12.00 uur Amateurs A en junioren

13.45 uur Elite mannen en Beloften

16.00 uur Funklasse

16.45 uur Elite vrouwen en Beloften

18.45 uur Professionals

Het einde van het programma is om ca. 21.15 uur, de VIP-ruimte sluit om 22.00 uur.

Een e-ticket dient als toegangsbewijs tot het evenement. U kunt het ticket direct vanaf uw smartphone laten scannen. Indien u een geprint ticket wil laten scannen, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Exclusief genieten van topsport en sfeer vanaf VIP locatie

Wil jij jouw bedrijf op een unieke manier promoten en tegelijkertijd deelnemen aan een eeuwenoude Nederlandse traditie? Word dan sponsor van de Acht van Chaam en ervaar de ultieme wielersportbeleving!

 

Als sponsor krijg je toegang tot de VIP-locatie, gelegen voor het Chaamse gemeentehuis, waar je een ongeëvenaard zicht hebt op het wedstrijdverloop en de sfeer van het voorbijtrekkende publiek. Hier proef je samen met jouw collega’s en relaties de typische ‘Acht-sfeer’, en ontmoet je legendarische oud-coureurs en diverse prominenten uit de sportwereld. Er zijn volop netwerkmogelijkheden in het VIP-dorp. Geniet daarnaast van onbeperkt eten en drinken. Een eigen tafel met persoonlijke bediening behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Op de VIP-locatie zit je eerste rang en krijg je de kans om met een speciale gastenauto het parcours te verkennen en ooggetuige te zijn van alles wat er zich afspeelt rond Nederlands grootste wielersportmonument. Door het nieuwe, kortere parcours, komen de renners nog vaker voorbij en geniet je nog meer van het spektakel en van de coureurs die er mede dankzij jou hun wedstrijd fietsen.

 

Naast de profwielerwedstrijd, zijn er ook wedstrijden voor de jeugd, amateurs en Elite Dames. Wedstrijden waarin er hard gekoerst wordt. De zichtbaarheid van jouw bedrijf stopt niet bij de Acht van Chaam alleen. Tijdens de evenementen die gerelateerd zijn aan de Acht van Chaam, gedurende het jaar, kan jouw bedrijf in de spotlight staan.

 

Door te sponsoren bij de Acht van Chaam investeer je niet alleen in je eigen bedrijf, maar ook in de toekomst van de wielersport. De organisatie werkt namelijk nauw samen met Stichting Pavé 76, die zich inzet voor de wielerjeugd van Nederland door onder andere de mini-Acht en de veldrit Dwars door ’t Zand te organiseren.

 

Mis deze kans niet om jouw bedrijf op de kaart te zetten en tegelijkertijd te genieten van een onvergetelijke dag vol topsport, sfeer, snelheid en sensatie. Kies voor de Acht van Chaam als netwerkevenement voor de zakelijke zomerstop en ervaar zelf waarom dit het oudste wielercriterium van Nederland is!