Sponsoring

Exclusief genieten van topsport en sfeer vanaf VIP locatie

De VIP-locatie tijdens de ‘Acht van Chaam’ is gesitueerd voor het Chaamse gemeentehuis. Vanaf de VIP-locatie is er volop zicht op het wedstrijdverloop en de sfeer van het voorbijtrekkende publiek.

Terras!

Op de VIP-locatie wordt een gezellig terras ingericht. De bar zal non-stop geopend zijn, daarnaast zal een walking-dinner in combinatie met een buffet uitgeserveerd worden.

Vrije doorgang!

Uiteraard hebben de houders van VIP-kaarten vrij entree. Tevens kunnen zij met hun auto in de directe nabijheid van de VIP-locatie parkeren.

‘Acht-sfeer’!

Op de VIP-locatie krijgt u de gelegenheid om samen met collega’s en relaties de typische ‘Acht-sfeer’ te proeven. Bovendien zal de VIP-locatie bezocht worden door legendarische oud-coureurs en diverse prominenten uit en rond de sportwereld.

Ooggetuige!

Op de VIP-locatie zit u eerste rang. Daarnaast is er gelegenheid om er met een speciale gastenauto op uit te trekken voor een rondrit over het parcours. Zo zult u ooggetuige zijn van wat er zich op en rond het parcours van Nederlands grootste wielersportmonument afspeelt.

Neem contact op met de Sponsorcommissie

Het is mogelijk om een advertentie te plaatsen in het programmaboekje en / of in de wielerkrant.
Spandoeken langs het parcours kunnen een toegevoegde waarde geven aan de uitstraling van uw bedrijf. Via spots kunt u die tekst over het parcours laten schallen die u wenst.

Zowel bij bedrijven als particulieren is een verblijf in de Vipruimte zeer gewild. Onder het genot van een drankje en een uitstekend walking dinner kunt u prima netwerken.

U kunt uw bedrijf via moderne ledschermen promoten… hoe gaaf is dat!

Bent u in bovenstaande geïnteresseerd, dan willen wij graag een afspraak met u maken. U kunt hiervoor contact opnemen op met:

Lisette De Jong Stabel (Voorzitter sponsorcommissie Acht van Chaam) op telefoon nummer 06-12535006 of via de mail: dejongstabel@casema.nl.