Acht van Chaam presenteert groot Muziekfeest !

Tijdens de 81-ste Acht van Chaam op woensdag 31 juli gaan op het Plein Brouwerij alle trossen los. Het Muziekfeest begint om 15.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Vanaf een megapodium worden verrassende acts gelanceerd op het gezellige plein dat omzoomd is met eet- en drinktentjes.

LUV’ is terug!

Het Comité Acht van Chaam gaat ‘Back in Time’ met de legendarische meidengroep LUV’, Nederlands prominentste retro-act van dit moment en weer helemaal terug. Ze verkochten miljoenen platen van hits als Trojan Horse, Greatest Lover en Waldolala. Met hun nieuwe single ‘With him tonight’ willen Marga Scheide, José Hoebee en Chimène van Oosterhout die gouden tijden laten herleven. Pasgeleden nog wisten ze de RTL-talkshow van ‘Hendriks en Genee’ in vuur en vlam te zetten. Op 31 juli in Chaam zal het groot feest zijn wanneer de nieuwe maar zeker ook alle oude successen van LUV’ voorbij komen!

Kom van dat dak af!

Peter Koelewijn brengt een stevige portie pop op het Brouwerijplein met megahits van weleer zoals Kom van dat dak af, Bonnie, Marijke en Je wordt ouder papa. In november geeft Koelewijn een concert in Chassé Breda. Tijdens de Acht van Chaam kunt u nu al genieten van de onvervalste nederpop van Peter Koelewijn. Kortom, een feest vol herkenning!

Brabantse feestzangers!

Mark van Overveld is een gezellige Brabantse feestzanger uit Dorst. Zijn populariteit stijgt als een raket. Wekelijks staat hij te stralen op verschillende feestpodia met dampende en stampende uptempo’s en een vette, coole dreunende discobeat. Mark staat bovenaan op de lijstjes van feestende Brabantse jongeren. “Daarom mag Mark niet ontbreken op het Muziekfeest van onze Acht”, zegt het Comité Acht van Chaam. Monique Schellekens uit Eindhoven wist al van jongs af aan dat ze op het podium wilde staan. Ooit zong ze nummers van Whitney Houston, maar nu heeft ze al lang haar eigen repertoire. Net als Mark staat ze borg voor lekkere nummers op het Chaamse Brouwerijplein. Tussendoor zal DJ Leo Langeweg uit Roosendaal het feest op de Brouwerij tot een hoogtepunt brengen. “Waar is Leo?”, vragen zijn fans. “Daar is Leo!”

Knallende finale!

Op veler verzoek sluit Rock & Lol Band WC Experience het showprogramma op de Brouwerij af. “Een vertrouwd geluid uit de regio dat borg staat voor een knallende finale op het feestplein”, zegt het Comité Acht van Chaam. “Want een show van WC Experience is alsof je door ’n bulldozer van licht, geluid en show wordt overreden”, volgens de kenners. WC Experience beleeft momenteel een absolute revival. Met stip bovenaan op alle feesten. Maak het mee op 31 juli tijdens de 81-ste Acht van Chaam! -BvO

About Author

Berry van Oers