Acht van Chaam: Deelnemersvelden!

CHAAM – De organisatie van de Acht presenteert een mooi rennersveld tijdens de 82ste editie aanstaande woensdag 27 juli. In ieder geval komt Mathieu van der Poel naar Chaam. Hopelijk vindt hij zijn vorm snel terug en gaat hij vlammen in de Acht. Daarnaast staat Nederlands Kampioen Pascal Eenkhoorn aan het vertrek, alsmede Timo Roosen en Sam Oomen. Ook etappewinnaar Fabio Jakobsen start in de fameuze Acht. Het contract met Dylan van Baarle is inmiddels rond. Wellicht gaan tevens Boy van Poppel, Taco van der Hoorn, prominent in de kasseienrit op weg naar Arenberg, en Martijn Tusveld debutant in de Tour de France, van start.

Ook het rennersveld van de wedstrijden in het voorprogramma mag er zijn, zoals bij de elite mannen met Nederlands kampioen Jelle Johannink en de elite vrouwen met Lucinda Brand.

De Acht van Chaam is Sport en Feest. Er wordt steeds gezocht naar een mix van wielrennen, entertainment en netwerkfaciliteiten voor sponsors. Belangrijk daarbij zijn toegankelijkheid en inclusiviteit maar zeker ook duurzaamheid. Er staan overal afvalbakken, de dieselaggregaten zijn vervangen voor meer milieuvriendelijke apparaten en de volgauto’s zijn steeds vaker elektrische auto’s.-bvo

 

About Author

MarianMaakt