Exclusief genieten van topsport en sfeer vanaf VIP locatie

De VIP-locatie tijdens de ‘Acht van Chaam’ is gesitueerd voor het Chaamse gemeentehuis. Vanaf de VIP-locatie is er volop zicht op het wedstrijdverloop en de sfeer van het voorbijtrekkende publiek.

Terras!

Op de VIP-locatie wordt een gezellig terras ingericht. De bar zal non-stop geopend zijn, daarnaast zal een walking-dinner in combinatie met een buffet uitgeserveerd worden.

Vrije doorgang!

Uiteraard hebben de houders van VIP-kaarten vrij entree. Tevens kunnen zij met hun auto in de directe nabijheid van de VIP-locatie parkeren.

‘Acht-sfeer’!

Op de VIP-locatie krijgt u de gelegenheid om samen met collega’s en relaties de typische ‘Acht-sfeer’ te proeven. Bovendien zal de VIP-locatie bezocht worden door legendarische oud-coureurs en diverse prominenten uit en rond de sportwereld.

Ooggetuige!

Op de VIP-locatie zit u eerste rang. Daarnaast is er gelegenheid om er met een speciale gastenauto op uit te trekken voor een rondrit over het parcours. Zo zult u ooggetuige zijn van wat er zich op en rond het parcours van Nederlands grootste wielersportmonument afspeelt.

About Author

MarianMaakt