Exclusief genieten van topsport en sfeer vanaf VIP locatie

Wil jij jouw bedrijf op een unieke manier promoten en tegelijkertijd deelnemen aan een eeuwenoude Nederlandse traditie? Word dan sponsor van de Acht van Chaam en ervaar de ultieme wielersportbeleving!

 

Als sponsor krijg je toegang tot de VIP-locatie, gelegen voor het Chaamse gemeentehuis, waar je een ongeëvenaard zicht hebt op het wedstrijdverloop en de sfeer van het voorbijtrekkende publiek. Hier proef je samen met jouw collega’s en relaties de typische ‘Acht-sfeer’, en ontmoet je legendarische oud-coureurs en diverse prominenten uit de sportwereld. Er zijn volop netwerkmogelijkheden in het VIP-dorp. Geniet daarnaast van onbeperkt eten en drinken. Een eigen tafel met persoonlijke bediening behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Op de VIP-locatie zit je eerste rang en krijg je de kans om met een speciale gastenauto het parcours te verkennen en ooggetuige te zijn van alles wat er zich afspeelt rond Nederlands grootste wielersportmonument. Door het nieuwe, kortere parcours, komen de renners nog vaker voorbij en geniet je nog meer van het spektakel en van de coureurs die er mede dankzij jou hun wedstrijd fietsen.

 

Naast de profwielerwedstrijd, zijn er ook wedstrijden voor de jeugd, amateurs en Elite Dames. Wedstrijden waarin er hard gekoerst wordt. De zichtbaarheid van jouw bedrijf stopt niet bij de Acht van Chaam alleen. Tijdens de evenementen die gerelateerd zijn aan de Acht van Chaam, gedurende het jaar, kan jouw bedrijf in de spotlight staan.

 

Door te sponsoren bij de Acht van Chaam investeer je niet alleen in je eigen bedrijf, maar ook in de toekomst van de wielersport. De organisatie werkt namelijk nauw samen met Stichting Pavé 76, die zich inzet voor de wielerjeugd van Nederland door onder andere de mini-Acht en de veldrit Dwars door ’t Zand te organiseren.

 

Mis deze kans niet om jouw bedrijf op de kaart te zetten en tegelijkertijd te genieten van een onvergetelijke dag vol topsport, sfeer, snelheid en sensatie. Kies voor de Acht van Chaam als netwerkevenement voor de zakelijke zomerstop en ervaar zelf waarom dit het oudste wielercriterium van Nederland is!

About Author

MarianMaakt