Gratis toegang tot Acht van Chaam: DJ Paul Elstak sluit het evenement spectaculair af

Het comité van de Acht van Chaam heeft met trots aangekondigd dat DJ Paul Elstak de slotact zal verzorgen tijdens de Acht van Chaam. Deze jaarlijkse wielerwedstrijd, die een nieuwe koersrichting is ingeslagen, zal dit jaar gratis toegankelijk zijn voor alle bezoekers.

Het comité wil alle bezoekers een onvergetelijke ervaring bieden. Naast de gratis toegang was het entertainment een belangrijke pijler van deze vernieuwde aanpak. Bij de Geerhof wordt een familieterras gerealiseerd waar kinderen tal van activiteiten kunnen doen. Op het Brouwerijplein zal een gevarieerd programma plaatsvinden, speciaal samengesteld om ook de festivalliefhebber aan te trekken. Het entertainmentplein opent om 16.00 uur met optredens van getalenteerde DJ’s, waaronder de lokale held DJ Sjoerd. In tegenstelling tot voorgaande jaren, stopt het entertainment niet na de finish van de profwielrenners, maar gaat het feest op het evenementenplein door. Artiesten zoals zanger Alex, de Buren van de Brandweer en René Schuurmans zullen optreden, en DJ Paul Elstak zal ongetwijfeld zorgen voor een knallende afsluiting van de avond.

De officiële start van de Tour de France in het Baskenland is aanstaande zaterdag. Tijdens de ronde zal bekend worden welke renners beschikbaar zijn om aan de start van de Acht van Chaam te verschijnen. Het comité heeft aangegeven er alles aan te zullen doen om een aantrekkelijk rennersveld naar Chaam te halen.

De Acht van Chaam, een van de meest populaire wielerwedstrijden van Nederland, zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 26 juli. Het evenement is gratis toegankelijk voor iedereen, waardoor een breder publiek kan genieten van deze spannende sportieve en culturele belevenis.

About Author

Ellen de Roover