Jos van den Broeck stopt na 10 jaar als penningmeester van de Acht van Chaam

Na een periode van tien jaar neemt Jos van den Broeck afscheid als penningmeester van de Stichting Acht van Chaam. Gedurende deze jaren heeft Jos een belangrijke rol gespeeld in het financiële beheer van het evenement.

Jos groeide op aan het parcours van De Acht en is altijd in buurt blijven wonen. Hij heeft geen enkele editie van De Acht gemist. In 2014 werd Jos gevraagd om penningmeester te worden van de Stichting. Vanuit zijn vakgebied heeft Jos met veel toewijding en deskundigheid bijgedragen aan de financiële gezondheid en het voortbestaan van de Acht van Chaam.

Met het vertrek van Jos verwelkomt Stichting Acht van Chaam Frank van Raak als de nieuwe penningmeester. Frank, eerder werkzaam als wethouder bij de gemeente Alphen-Chaam, brengt veel bestuurlijke ervaring en frisse ideeën met zich mee. Het comité heeft er alle vertrouwen in dat Frank succesvol zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het evenement.

Het comité bedankt Jos van den Broeck voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren en is al druk bezig om de komende editie van de Acht van Chaam wederom tot een succes te maken. De volgende Acht van Chaam wordt gehouden op woensdag 24 juli.

About Author

Ellen de Roover