Tickets Acht van Chaam

Early-bird tickets voor de Acht van Chaam (met korting) en tickets voor de Nacht zijn TOT EN MET 24 JULI 2022 online verkrijgbaar. Daarna zijn e-tickets voor de Acht van Chaam verkrijgbaar voor de normale prijs.

Tijdens de Nacht en de Acht kunnen reguliere tickets ook gekocht worden bij de entreeposten (voor posten met pinapparatuur zie parcours).

Let op: e-tickets worden direct via mail verstuurd na aankoop. Check ook je SPAM folder voor ontvangst!

Entree Acht van Chaam 2022:

  • Kinderen t/m 12 jaar gratis,
  • 13 jaar t/m 17 jaar € 10,-  voorverkoop € 7,50,
  • Volwassenen vanaf 18 jaar € 20,- voorverkoop € 17,50

Entree Nacht van Chaam 2022: € 10,- (geen korting in voorverkoop)

Koop uw tickets HIER

Mocht bovenstaande link naar de ticketshop niet werken, plak dan het volgende in de browser: https://store.ticketing.cm.com/8vanchaam

LET OP !

Tickets in de voorverkoop kunnen vanaf 2022 alleen via deze website gekocht worden. Dus niet meer bij buro’s voor Toerisme.

Kaarten voor de VIP zijn te bestellen via info@8vanchaam.nl voor € 150,- pp. (excl. BTW)

Alle inwoners van de gemeente Alphen-Chaam hebben gratis toegang tot de Acht van Chaam op 27 juli 2022, evenwel zonder vervoermiddel. Men moet zich bij de controleposten wel als inwoner van de gemeente Alphen-Chaam kunnen legitimeren. Mensen die in de gemeente Alphen-Chaam wonen maar dit nog niet op hun ID/rijbewijs hebben staan kunnen bij het gemeentehuis een bewijs ophalen.

Tijdens de Nacht van Chaam op dinsdagavond 26 juli 2022 geldt €10,= entreegeld, ook voor alle inwoners van de gemeente Alphen-Chaam.

About Author

MarianMaakt