Verrassing voor vrijwilligers Acht van Chaam

CHAAM – Vlak voor Nieuwjaar werden alle onbezoldigde vrijwilligers van de Acht van Chaam aangenaam verrast door een gevulde tas met daarin, naast collectorsitems, een verwenbox met allerlei lekkernijen. De verrassing werd aangeboden door A.C. Koijen en Partners samen met Nh1816 Verzekeringen namens het Comité Acht van Chaam.

Inzet

Door de verrassingstas bedankte het Comité Acht van Chaam de onbezoldigde vrijwilligers, zo’n vijfentwintigtal, voor hun belangeloze inzet voor de Acht van Chaam in de afgelopen jaren. “Het Comité hoopt opnieuw op hun steun bij de organisatie van de 82ste Acht op 27 juli 2022”, zei Achtvoorzitter Ad Koijen.

Wees bedacht!

“In deze donkere dagen na kerst.

Een tas vol verrassingen met een staaf.

Rechtstreeks van de bakker is ie ’t verst.

Geniet er van… als een echte Chamaaf.

Graag tot ziens bij onze 82ste Acht.

Hoogtepunt van een sportief nieuw jaar.

Woensdag 27 juli, wees bedacht.

Blijf gezond… pas goed op elkaar!”

FOTO’S:
* Gevulde tas als dank van het Comité Acht van Chaam voor inzet onbezoldigde vrijwilligers v.l.n.r. Berry van Oers, Mart Verhees en Ad Koijen! * Ad Koijen, voorzitter van de Acht van Chaam, in het kantoor van A.C.Koijen & Partners * Vullen van de tassen met. Ad Koijen en Lisette de Jong * Tassen met collectorsitems en een verwenbox mogelijk gemaakt door A.C.Koijen & Partners en Nh1816 Verzekeringen!
About Author

MarianMaakt