Wielertrui Acht van Chaam voor burgemeester Minses

CHAAM – Afgelopen dinsdagmiddag 11 januari kreeg de vertrekkende burgemeester Joerie Minses van Alphen-Chaam een ingelijste wielertrui van de Acht van Chaam kadoo. Door het kadoo onderstreepte het Comité Acht van Chaam de waardering voor Minses vanwege zijn bijzondere betrokkenheid bij en grote inzet voor de beroemde Acht.

Korte lijntjes

Voorzitter Ad Koijen van de Acht van Chaam roemde Minses om meerdere redenen: “Voor de korte lijntjes. Voor het meedenken in het belang van het evenement. Voor de inzet van de gemeente waar mogelijk.” Koijen memoreerde dat de contacten met Minses en de medewerkers van de gemeente altijd in een ontspannen sfeer verliepen. “Ik voel het alsof wij een beetje vrienden zijn geworden en open en in vertrouwen alles met elkaar konden bespreken”, zei Koijen.

Kerktoren

De vertrekkende burgemeester toonde zich blij verrast met de ingelijste wielertrui. De trui heeft de kleuren van de Acht van Chaam zoals die terugkomen in onder meer het logo van de Acht en in de reclame-uitingen. Markant is de prominente beeltenis van de Chaamse kerktoren op de trui, het stralende middelpunt van alle voorbije en toekomstige Achten.

Hoogtepunten

Minses vertelde dat hij het mooi en bijzonder vond wat hij in de voorbije zeven jaar tijdens de Acht van Chaam mocht meemaken. Speciaal noemde hij de Wereldkampioenschappen voor Militairen die plaatsvonden tijdens de 80ste Acht van Chaam in 2018. Andere hoogtepunten voor Minses waren de deelname aan de Acht van Chaam van de winnaars van de Tour de France Chris Froome en Egan Bernal.

Nieuws

Minses continueert zijn lidmaatschap van de ‘Vrienden van de Acht van Chaam’. Zo blijft hij middels nieuwsbrieven en de Acht van Chaam-E-Flits! alle nieuws over de Acht van Chaam ontvangen. Minses: “Ik blijf heel graag op de hoogte van dit prachtige evenement!” -Berry van Oers

De vertrekkende burgemeester Joerie Minses: “Mooi en bijzonder wat ik in de voorbije zeven jaar tijdens de Acht van Chaam mocht meemaken!” (foto: M.Verhees)

About Author

MarianMaakt