Wielercafé in Chaam

CHAAM – Op woensdagavond 20 april om 20.00 uur vindt er in Het Chaamsche Wapen aan de Dorpsstraat in Chaam een bijzonder Wielercafé plaats met maar liefst zes prominente gasten uit het Nederlandse wielerpeloton. Deze boeiende wieleravond wordt georganiseerd door het Comité Acht van Chaam, de Vrienden van de Acht van Chaam en het Museum Acht van Chaam dat dit jaar tien jaar bestaat.
Gasten
Iedereen is van harte uitgenodigd om deze wielerhappening mee te beleven. Gasten zijn Lars van der Haar, Europees Kampioen Veldrijden, Timo Roosen, Nederlands Kampioen op de weg, Ryan Kamp, Europees Kampioen Veldrijden U23, Britt Knaven, Profwielrenster bij NXTG, Senne Knaven, Eerstejaars Belofte bij NXTG en Natascha Knaven, vier maal Nederlands Kampioen en teammanager bij NXTG.
José Been
Sportjournalist José Been gaat tijdens het Chaamse Wielercafé in gesprek met de zes gasten. Been is werkzaam bij Eurosport vanaf 2012 en deed verslag van alle grote wielerrondes, zoals de Ronde van Frankijk, de Ronde van Spanje en de Ronde van Italië. Sinds februari 2021 werkt José voor het Engelstalige Eurosport en Global Cycling Network. Ze is tevens verbonden aan Cyclingtips.com als wielerjournalist.
Tip
De Vrienden van de Acht van Chaam hebben gratis entree. Niet-Vrienden betalen vijftien euro entree aan de deur (inclusief twee consumpties). Tip: wanneer je vijftien euro extra betaalt kun je tijdens de komende Acht van Chaam op woensdag 27 juli aanwezig zijn bij de Meet & Greet met bekende Profs. -Berry van Oers/OW/8-4-2022
—————————-
Foto Sportjournalist José Been gaat in gesprek met de wielergasten. Foto Senne Knaven bij Chaams Wielercafé! Foto In gesprek met Britt Knaven tijdens Wielercafé. Foto Natascha Knaven-Den Ouden, vier maal Nederlands Kampioen en teammanager bij NXTG.About Author

MarianMaakt