Wielercafé Vuelta Chaam

CHAAM – De start van de Vuelta komt steeds dichterbij. Hoe bijzonder is het dat deze Spaanse wielerronde dit jaar Noord-Brabant doorkruist. Wim van Est, Jeroen Blijlevens en nog vele andere Brabanders reden deze koers ooit al.

Historie

De Vuelta kent een rijke historie. Er zijn zoveel spannende, leuke en ontroerende momenten geweest, je zou er een boek over kunnen schrijven! Om met elkaar in de sfeer te komen wordt er op donderdag 11 augustus een wielercafé georganiseerd in Het Chaamsche Wapen van 19.00 uur – 22.00 uur. Er zijn er (oud-)wielrenners te gast, er worden unieke verhalen gedeeld uit het gloednieuwe boek ‘Spaanse Brabanders, onze jongens in de Vuelta’ van John van Ierland en er wordt historie en andere informatie over de Vuelta gedeeld. De zaal grenst aan het museum ‘de Acht van Chaam’ waar veel oud-winnaars van een etappe in de Vuelta en de Acht van Chaam te zien zijn. U kunt daar ook een kijkje nemen.

Welkom

Lijkt het u leuk om te komen? U bent van harte welkom. Entree € 5,- te voldoen contant bij binnenkomst. Aanmelden is wenselijk via verheespelkmans@kpnmail.com of angela@woordmagie.nl<mailto:angela@woordmagie.nl> Gewoon komen aanlopen mag ook!

About Author

MarianMaakt